Gönderen Konu: EyDSL yardım lütfen  (Okunma sayısı 531 defa)

Afal

• Newbie
  • *
  • Toplam İleti: 1
    • Profili Görüntüle
EyDSL yardım lütfen
« : Ekim 12, 2009, 10:52:55 ÖÖ »
Windows 7 üzerinde EyDSL'i sorunsuz kullanmaktayım. Birkaç sorum olacak sadece: İlk olarak sistem boşta iken ufakta olsa sürekli download görünmekte bu sebeple defalarca virüs ve spy taraması yaptım hatta format attım ancak bir sonuca ulaşamadım. Acaba paket yakalama sürücüsü ile ilgili bir hata mı yapıyorum? Diğer sürücüleri de denedim fakat onlarda hiç download/upload göremiyorum. İkinci sorumda EyDSL'in gösterdiği günlük download miktarım ile kota'da çıkan o günlük sonucun arasında büyük bir fark oluyor. Günlük 160mb olarak görünen download'um ttnet'ten sorgulayınca 480MB gibi bir rakama ulaşıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

mahsunkul

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: EyDSL yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2009, 06:50:25 ÖÖ »
bendede download hızını yakalayamıyor. çevirmeli bağlantı bendeki. kaç kez format attık tekrardan kurdum. bi değişiklik olmadı.

gencoblade

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Kasım 30, 2009, 06:00:17 ÖÖ »
Shenturk abimiz benim bir maruzatım olacak ay basında kurdugum ey dsl 3 ayın 20 sinden sonra 23-23 gibi kendini sıfırlıyor ve ttnetten sorgulamak zorunda alıyorum ve her zaman güncel olmuyo ttnetteki bilgiler her ay bunu yapması canıma tak etti bana bir yardım lütfen simdiden tesekkür ediyorum

muhammedberat

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2009, 05:03:09 ÖÖ »
ya benim sorunum var eydslle . ben internetten oyun oynuyom internete giriyom çıkıyom birsürü iş yapıyom ayrıca mini havayı da indirdim ama oynamıyo kota hala aynı değişen bir şey yok...