Gönderen Konu: ttnet Hata  (Okunma sayısı 466 defa)

AexSis

• Newbie
  • *
  • Toplam İleti: 1
    • Profili Görüntüle
ttnet Hata
« : Ekim 22, 2009, 06:49:30 ÖÖ »
arkadaşlar ttnet kota sorgula diyorum direk hata veriyor bende sitesinden baktım yeni bir uyarı yazısı konmuş galiba bundan olsa gerek direk hata veriyor ilgilenirseniz sevinirim
emegi gecen herkese teşekkürler.

mertayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: ttnet Hata
« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2010, 05:11:27 ÖÖ »
kardesim aynı hata bendede oluo sorgula yapıorum direk güvenlik kodu hatası verio

adainsanat

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2010, 04:18:22 ÖS »
evet , sorgulama yapmak imkansız , : sorgulama için çıkan harf rakam karışımını sesli olarak dinleyince gördüm ki , ekranda görünenden farklı rakam ve harfleri seslendiriyor .  Yani seslendirme ile görünen birbirinden farklı ..  seslendirileni girmeyi denediğimde de , hatalı güvenlik kodu uyarısı alıyorum .  , ve çok kritik bir zamanda bu hale gelmesi fena oldu , kotamı aşmış olabilirim . umarım aşmamışımdır .     not: yamayı yapmak veya yeniden kurup , üzerine yamayı yapmak da çözüm olmadı ,  bunca yıldır nerdeyse sorunsuz çalışan programın tamirini bekliyoruz , bekliyorum .  :-\

renaussance

• Newbie
  • *
  • Toplam İleti: 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2010, 04:20:17 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar bende win7 ve xp sp3 var her ikisinde de hata veriyor verdiği hata ise kota sorgulama işlemine girince verdiği güvenlik kodunu girdikten sonra giriş diyorum bana sunucu şu hata mesajını iletti : Giriş başarısız! şeklinde hata veriyor sorgulama hata yama programını  yani yeni ttnet.exe dosyasınıda eskisiylede değiştirdim değişen bir şey olmadı aynı hata devam ediyor bu işi nasıl çözücez bilgisi olan arkadaşlar ve programı yazan arkadaşlar bu soruna bir çözüm aylık kotamı görmek için herseferinde ttnet'emi bakıcam yoksa programın raporlamasınamı sorgudan kolayca bakmakmı daha kolay sanırım herkes aynı fikirde sorgudan kontrol etmek ama sorunu çözersek daha iyi olacak ve kontrol etmek için zorlanmayacağız yani ayın ortası olmuş ben nekadar kota kullanmışım nekadar kalmış net olarak bilemiyorum yani arkadaşlar kısaca acil yardım bu konuda please help me durum 112'lik.

renaussance

• Newbie
  • *
  • Toplam İleti: 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ağustos 19, 2010, 04:49:33 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar sanırım tesadüfte olsa gerek ayarlar bölümünde kullanıcı adınızı yazarken bitişik olarak yazın ben programı kaldırıp yeniden yükledikten sonra kullanıcı adı ve şifresi bilgilerini girerken kullanıcı adını bitişik yazmıştım silmeden önceki halinde ayrı idi. sonra şifremi girdim ve kota sorgusu işlemini başlattım güvenlik kodunu girdim gir tuşuna tıkladım ve kota bilgilrim güncellendi. Fakat unutmadan söyleyim hani programı kaldırdım demiştim kaldırma(silme )işleminden sonra bilgisayarımı yeniden başlattım ve yukarıda bahsttiğim işlemleri yaptım şuan çalışıyor umarım bu işlem sizede yardımcı olur.